Kähärät suoriksi Paviljongissa tänään

Jyväskylän Paviljongissa kuullaan tänään monipuolista musiikillista osaamista, kun lavalle nousee Jyväskylän ammattikorkeakoulun lehtori ja laulupedagogi Maija Hapuoja oppilaineen. Kello 19 alkava, Kähärät suoriksi - Maija Hapuoja omassa liemessään -otsikon saanut tilaisuus on eläkkeelle jäävän Hapuojan juhlakonsertti.

Konsertti koostuu muusikko Anna-Mari Kähärän suomalaisten runoilijoiden teksteihin säveltämistä tunteikkaista ja lennokkaista laulelmista. Elämää tarkastellaan niissä monelta kantilta. Kähärän ja Maija Hapuojan hersyvä huumorintaju pääsee myös esiin.

Säestävän orkesterin kapellimestari on pianisti Tessa Virta, lisäksi mukana ovat kitaristi Esa Perämäki, basisti Eemeli Männistö ja lyömäsoittaja Keijo Koskenharju. Yhtyettä vahvistaa Kait Kennerin valmentama ammattiopiston jousikvartetti.

Solisteina ja kuorolaisina lavalle astuvat Johanna Aaltonen, Jenna Bågeberg, Siiri Kangas, Susanna Korhonen, Laura Lehtola ja Eeva Lietonen. Säveltäjä Kähärä vierailee myös itse mukana konsertissa.

Konsertin musiikillinen ohjaus on Maija Hapuojan käsialaa, näyttämöohjauksesta vastaa Jorma Böök ja lavakattauksessa on avustanut myös Neija Välilä.

Konsertin kesto on noin puolitoista tuntia. Liput maksavat 15/5 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.