Kähärät suoriksi Paviljongissa tänään

Jyväskylän Paviljongissa kuullaan tänään monipuolista musiikillista osaamista, kun lavalle nousee Jyväskylän ammattikorkeakoulun lehtori ja laulupedagogi Maija Hapuoja oppilaineen. Kello 19 alkava, Kähärät suoriksi - Maija Hapuoja omassa liemessään -otsikon saanut tilaisuus on eläkkeelle jäävän Hapuojan juhlakonsertti.

Konsertti koostuu muusikko Anna-Mari Kähärän suomalaisten runoilijoiden teksteihin säveltämistä tunteikkaista ja lennokkaista laulelmista. Elämää tarkastellaan niissä monelta kantilta. Kähärän ja Maija Hapuojan hersyvä huumorintaju pääsee myös esiin.

Säestävän orkesterin kapellimestari on pianisti Tessa Virta, lisäksi mukana ovat kitaristi Esa Perämäki, basisti Eemeli Männistö ja lyömäsoittaja Keijo Koskenharju. Yhtyettä vahvistaa Kait Kennerin valmentama ammattiopiston jousikvartetti.

Solisteina ja kuorolaisina lavalle astuvat Johanna Aaltonen, Jenna Bågeberg, Siiri Kangas, Susanna Korhonen, Laura Lehtola ja Eeva Lietonen. Säveltäjä Kähärä vierailee myös itse mukana konsertissa.

Konsertin musiikillinen ohjaus on Maija Hapuojan käsialaa, näyttämöohjauksesta vastaa Jorma Böök ja lavakattauksessa on avustanut myös Neija Välilä.

Konsertin kesto on noin puolitoista tuntia. Liput maksavat 15/5 euroa.

Uusimmat

Kulttuuri

Ooppera-arvio: Jyväskylän Suomalaisen Musiikkikampuksen The Old Maid and the Thief on toimivaa näyttämöhuumoria

Kolumni: Halssilan kirjasto on temppeli, joka hohtaa sivistyksen valoa talvipimeään – Käy vaikka katsomassa: sille eivät Oodi tai Jyväskylän pääkirjasto pärjää

Jyväskyläläinen Siperian Nuorisoteatteri vei Keski-Suomen Teatteriaalto-kiertopalkinnon

Konserttiarvio: Maija Vilkkumaan valovoimainen olemus hurmasi Tanssisali Lutakossa - yleisö lauloi mukana jopa lujempaa kuin artisti

Teatteriarvio: Ad Astran skottidraama koskettaa, mutta pysähtelee monologeihin

Raivoavaa Hitleriä esittänyt näyttelijä Bruno Ganz on kuollut

Tännekö suomalaiset jonottavat seuraavaksi? Amos Rexin uutta näyttelyä ja edellistä vetonaulaa yhdistää vain yksi asia

Jyväskyläläinen Laura, 26, pelkäsi henkensä edestä, kun kaksi konetta väisti toisiaan – lentoemännän työ sai jäädä, mutta 18 vuotta myöhemmin syntyi kirja

Levyarvio: Ville Valo & Agents kantaa Rauli Badding Somerjokea reppuselässä ja kompastelee matkalla

Levyarvio: Beirut haki inspiraatiota Italiasta ja sai aikaan hienoja, mutta myös irrallisia hetkiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.