Kulttuuri- ja liikuntasetelin yhdistelmälle kysyntää

Yhdistetyn kulttuuri- ja liikuntasetelin kysyntä on yllättänyt alan suurimmat toimijat Smartumin ja Luottokunnan. Smartumissa vuoden alusta käyttöönotetulla yhdistelmäsetelillä on jo tuhansia yritysasiakkaita projektipäällikkö Satu Hallan mukaan. Se käy noin 1 900 paikkaan, joista kulttuurikohteita on vajaa nelisensataa. Mukana ovat muun muassa useiden kaupunkien kaupunginteatterit, Suomen kansallisooppera ja kesätapahtumista Pori Jazz ja Savonlinnan oopperajuhlat.

Myös Luottokunnan virikeseteli käy esimerkiksi Lippupalvelun ja Lippupisteen kautta ostettuihin lippuihin, kuten konsertteihin, festivaaleille, teattereihin ja urheilutapahtumiin. Seteli kelpasi viime viikolla 1 200 paikkaan, ja kohteiden määrä kasvaa koko ajan.

Luottokunnan virikesetelillä on tällä hetkellä muutamia satoja yritysasiakkaita, mutta yhtiö odottaa kevään ja kesän aikana päätöksiä monelta suurelta yritykseltä.

Työnantaja voi yhdistelmäsetelillä tukea työntekijän omaehtoista kulttuurin ja liikunnan harrastamista verottomasti yhteensä 400 eurolla vuodessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.