LCMDF - Love & Nature

LCMDF

Love & Nature

Sony Music
Vuosien 2008 ja 2009 vaihteessa elektropop-bändi Le Corps Mince De Francoise oli kaikilla hedelmäpurkan tahrimilla huulilla. Myspacesta ponnistaneet tytöt, silloin triona, tekivät kiertuetta. Mutta levyä ei kuulunut. Se oli varmaan hyvä. Granaattiomenat, persimonit ja ananaskirsikat saivat kypsyä luonnossa, suojassa klubielämän julkisuustrombeilta.

Nykyisellään bändi on LCMDF ja jäseniä sisarukset Emma ja Mia Kemppainen. Ylitsepursuava energisyys on tallella, sen skaalakin on laajentunut. Single Gandhi kieppuu huvipuistosirkutuksessa, siinä missä toinen sinkku Something Golden plopsahtaa suppiloon ja pulloon. Kai siellä joku henki asuu. Future Me ja Beach Life uhkuvat värikylläistä tropiikkia. We Are Cannibals sekä Time (Have I Lost My Mind) ovat ehkä maailman heleintä hip hopia.

Vakava sen sijaan on LCMDF:lle suuri tuntematon. Se tekee talveen kesän ja herättää hymyilemään, lempeämmin kuin kirkasvalolamppu. Love & Nature on sekä omaperäinen että omanaikainen elektropoplevy, kieliposkella ja nenä pystyssä lyriikoita myöten loihdittu.