Levyarvio: Evelinan taitoa jää paljon käyttämättä

Evelina

SOS

Universal

Arvio: 2/5

Evelina erottui edelliseltä Vain Elämää -kaudelta edukseen. Ruokapöydässä hän keskittyi lähinnä kuuntelemaan vanhempien kollegoiden joutavaa horinaa, mutta esiintyessään antoi kaikkensa ja osoitti olevansa loistava laulaja.

Tosin valitettavasti tässä ohjelmassa eniten nostetta saa se artisti, joka raivaa itselleen eniten tilaa ruokapöytäkeskustelussa. Kenen tarina voittaa?

Silti ohjelma nosti Evelinan profiilia, ja tuore albumi SOS on striimannut tuplaplatinaa jo ennen julkaisua. Tämä kaikki tietysti kertoo eniten nykyisestä singlevetoisesta julkaisupolitiikasta. Levyn ensimmäinen single tuli jo kaksi vuotta sitten.

Evelinan tukijalka on 2000-luvun alun yhdysvaltalaisessa popissa ja Christina Aguileran menestysvuosissa. Mutta turhan moni kappaleista kuulostaa hätäisesti kasatulta samplepakettipopilta.

Nostalgiassa on samat rakennuspalikat kuin venäläisen Monetochkan Nimfomankassa. Sun vika lainaa häpeilemättä Camila Cabellon Havanaa.

Evelina on taitava artisti, joka tarvitsisi ympärilleen biisinkirjoittajat ja tuottajat, jotka oikeasti panostaisivat. Paljon taitoa jää käyttämättä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .