Levyarvio: Pete Parkkosella ei lähde ihan vieläkään

Pete Parkkonen

PETE

Warner

Arvio: 2/5

Pete Parkkonen on outo artisti. Hän ponnisti esiin Idolsista jo 10 vuotta sitten, mutta vakavasti otettava sooloura ei ole ottanut alkaakseen, ja hän saa silti yhä yrittää.

Pari vuotta sitten ilmestynyt Kohta sataa nosti Parkkosen asemaa ja suuntaa ensimmäistä kertaa kohti kotimaisen popmusiikin kärkeä. Kuten nykyään tapana on, niin PETE-levylle on koottu parin vuoden aikana julkaistut singlet ja muutama uusi kappale.

PETE-levyllä vihelletään peli poikki. Vedetään vivusta ja katsotaan, että sataako laariin ja jos, niin mitä. Levy ilmestyi kuin varkain ilman ennakkohypeä, sillä mainittavaa singlemenestystä ei ole tullut Kohta sataa -hitin jälkeen.

Tuotantoon on napsittu vaikutteita etenkin Disclosuren maneereista ja nyky-r’n’b:n standardikirjasta, kuten kappaleissa Ei nyt ja Mitä mä teen kuuluu.

Kohta sataa kuulostaa pitkästä aikaa kuunneltuna jopa hauskemmalta kuin pari vuotta sitten. Levyltä uupuu kuitenkin lisähitit, joita Parkkonen tarvitsisi eheän keikkasetin koostamiseksi. Tosin vetäähän Tauskikin keikoillaan Sinä vain -hitin kolme kertaa.