Levyarvio: Reino Nordinin linja pitää

Reino Nordin

Antaudun

PME Records

Arvio: 3/5

Reino Nordin on tehnyt musiikkia jo vuosikausia, mutta Antaudun on vasta hänen toinen sooloalbuminsa. Levyä edelsi liuta hittisinglejä, joista Puhu vaan julkaistiin jo viime vuoden helmikuussa.

Noin vuosi sitten häntä haastatellessani laulaja kertoi olevansa oikein tyytyväinen yksittäisten laulujensa striimausmääriin ja menestykseen, mutta olevansa vanhan liiton miehiä ja haluavansa ehdottomasti tehdä vielä myös levykokonaisuuksia.

Antaudun-albumi onkin ehdottomasti kokonaisuus, joka kuitenkin kärsii vähän siitä, että puolet levyn lauluista ovat ennalta tuttuja. Vielä edellisellä Bongo Rock -levyllä oli mukana Reino & Rhinos -yhtyeen ilmaisusta tuttuja reggaevaikutteita, mutta nyt Nordin keskittyy tekemään rehellistä poppia moderneilla soundeilla. Parhaimmillaan Nordin on haikeissa, mutta menevän tanssittavissa kappaleissa, kuten Kato mua silmiin ja Momentumii.

Levyn nimikkobiisi on balladi, jonka herkistely kuulostaa vähän turhankin kornilta. Vaikka melkein jokaisen laulun aiheena onkin rakkaus, niin hitaamman herkistelyn olisi voinut unohtaa kokonaan.