Lounaispuisto Festival perutaan tältä vuodelta – syynä lupatekniset asiat

Jyväskylässä 18.–19. elokuussa järjestettäväksi suunniteltu Lounaispuisto Festival on peruttu tältä kesältä. Järjestäjät ilmoittivat maanantaiaamuna tapahtuman Facebook-sivulla, että tapahtuma siirretään kesälle 2018.

Päivityksen perusteella siirron syynä ovat lupatekniset asiat.

"On hyvin todennäköistä että emme pystyisi toteuttamaan tapahtumaa puistossa juuri semmoisena konseptina kuin haluaisimme, joten päätimme ottaa aikalisän ja rakentaa sen parempana ensi kesänä. Tapahtuma tullaan siis järjestämään, haluamme vain varmistua siitä, että se on konseptina kuten haluamme, koska te ansaitsette vain parasta", päivityksessä todetaan.

Järjestäjät lupaavat, että tapahtumaan ostetut ennakkoliput voi siirtää suoraan ensi kesän tapahtumaan. Liput voi myös palauttaa Liveton asiakaspalvelun kautta.

Tapahtumakaupunki Jyväskylä -organisaatio palkitsi Lounaispuisto Festival -tapahtuman Paras yleisötapahtuma 2016 -palkinnolla tammikuussa. Tapahtuma keräsi ensimmäisenä vuotenaan noin 3 200 osallistujaa.

Lounaispuisto Festivalin artistikiinnityksiä olivat muun muassa Teflon Brothers, Elias Gould ja Iisa.

Keskisuomalainen ei ole tavoittanut tapahtumanjärjestäjiä lisätiedoista, minkälaisista lupateknisistä asioista perumisessa on kyse.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .