Lutakko Liekeissä tarjoaa harvinaisen paluukonsertin

Tanssisali Lutakon ympäristön rakennustöistä johtunut festivaalin lopettamisuhka on väistynyt ja tulevaisuus näyttää ainakin toistaiseksi valoisalta. Festivaali jatkaa punk-linjalla, jota löytyy tällä kertaa muun muassa hip hopista, jazzista kuin metallistakin.

Lauantaina 31. elokuuta Tanssisali Lutakossa ja Lutakon pihalla järjestettävän festivaalin kiinnostavin esiintyjä on kulttiyhtye Xysma, joka tekee kesällä Lotto-albuminsa uudelleenjulkaisun johdosta vain muutamia comeback-keikkoja.

Ensimmäistä kertaa Lutakko Liekeissä -festivaalin lavalle nousee myös hip hop- ja jazz-artisteja. Laineen Kasperi & Palava kaupunki tuuttaa yhteiskuntakriittisillä lyriikoilla höystettyä hip hopia isolla kokoonpanolla. "Suomen parhaaksi jazz-yhtyeeksi" tituleerattu Black Motor ja maan rap-artistien eturiviin kuuluva Hannibal ovat yhdistäneet voimansa ja esiintyvät Lutakossa yhdessä nimellä Black Motor Hannibal.

Festivaalin muita varmistuneita esiintyjiä ovat Rytmihäiriö, Terveet Kädet, Lost Society, Ydinperhe, Baltimor ja Neuroottiset Pelimannit.

Liput Liekkeihin tulevat myyntiin 2.5. ja maksavat 25/15 e.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .