Manuela Bosco Night Goes Long -elokuvan pääosaan

Näyttelijä, entinen pikajuoksija, pitkään Jyväskylässä vaikuttanut Manuela Bosco on naispääosassa Night Goes Long -elokuvassa. Miespäärooliin on valittu Elias Gould.

Night Goes Long -elokuva on tuotantomuodoltaan kokeellinen. Elokuva toteutetaan 48 päivässä, ja yleisöllä on mahdollisuus vaikuttaa elokuvan tekemiseen. Esimerkiksi käsikirjoitusta voi käydä lukemassa ja kommentoimassa elokuvan verkkosivuilla (www.48dayfilm.com). Myös kuvauspaikkojen valintaan voi vaikuttaa, ja osallistuminen varsinaisiin kuvauksiin on mahdollista.

Night Goes Long -projektin taustalla ovat vuodesta 2008 toteutetun Uneton 48 -lyhytelokuvakilpailun järjestäjät. Uneton 48 on vuosittain järjestettävä kilpailu, jossa osallistuvat ryhmät toteuttavat lyhytelokuvan 48 tunnissa.

Night Goes Longin kuvaukset alkavat 10. elokuuta ja ensi-ilta on 25. syyskuuta Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla ja verkossa Elisa Viihde -palvelussa.

Antoine de Saint-Exupéryn romaanista Pikku prinssi inspiraationsa saanut elokuva kertoo ranskalaisesta Sophiesta (Bosco), joka saapuu Suomeen etsimään menetettyä rakkauttaan.

Elokuvan tekemisen rahoittamiseksi verkon Mesenaatti-palvelussa aloitettu joukkorahoituskampanja oli perjantaina kerännyt 145 euroa. tavoite on 7 000 euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.