Mel C pisti lakimiehet asialle: Saako Spice Girls tehdä paluun ilman Sporty Spicea?

Evening Standardin mukaan Mel C kokee olevansa niin olennainen osa Spice Girlsiä, ettei bändin nimeä voi käyttää ilman häntä.

Brittibändi Spice Girlsin paluuaikeet ovat joutuneet vastatuuleen. Evening Standardin mukaan Mel C eli Melanie Chisholm on valmis oikeustoimiin, jos yhtye tekee paluun ilman häntä.

Spice Girls ilmoitti tekevänsä paluun 20-vuotispäivänsä kunniaksi. Viisihenkisestä yhtyeestä mukana ovat Emma Bunton, Geri Horner ja Mel B. Mel C ja Victoria Beckham ilmoittivat, etteivät aio juhlia merkkivuotta esiintymällä bändikavereidensa kanssa.

Paluuta suunnitteleva kolmikko aikoi Evening Standardin mukaan esiintyä ja mahdollisesti tehdä uutta musiikkia etunimiensä alkukirjainten muodostamalla GEM-nimellä, mutta Spice Girls -nimen maine on saanut naiset muuttamaan mieltään ja he aikovat käyttää kolmikkonakin Spice Girls -nimeä.

Evening Standardin mukaan Mel C aikoo selvittää lakimiestensä avulla, voiko Spice Girlsin paluu olla mahdollinen ilman häntä. Lehden lähteen mukaan Mel C uskoo olevansa tärkeä yhtyeen musiikillisen uskottavuuden kannalta, eikä Spice Girlsiä ole ilman häntä.

Evening Standard vakuuttaa, että nimen käyttökiistasta huolimatta ryhmä on hyvissä väleissä.

Lähde:

Evening Standard

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.