Michael Monroe, 54: "Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin"

Paljasjalkaiseksi stadilaiseksi itseään kuvaava Monroe on asunut Turussa pitkään ja viihtyy kaupungissa hyvin.

Michael Monroe, 54, on tyytyväinen rock-konkari. Kesän keikkakalenterissa riittää esiintymisiä ja muutenkin elämä sujuu.

– Olen onnellisempi kuin koskaan aiemmin. Mulla on hyvä elämä ja onnellinen parisuhde. Edesmenneen vaimon jälkeen en uskonut, että löytäisin toista elämänkumppania, mutta onneksi olen löytänyt sen.

Monroe on tyytyväinen myös työoloihinsa. Yhteistyö bändin kanssa sujuu, ja keikoille on mukava lähteä.

– Mulla on paras bändi koko soolouralla. Teen useiden mielestä nykyään soolourani parhaita levyjä, Monroe kertoo.

Stadilainen ihastui Turun vanhoihin taloihin

Monroe on kiertänyt yhtyeidensä kanssa maailmaa ja asunut Suomen lisäksi muun muassa New Yorkissa. Paljasjalkaiseksi stadilaiseksi itseään kuvaava Monroe on asunut Turussa pitkään ja viihtyy kaupungissa hyvin.

– Siellä on positiivinen viba. Tykkään siitä, missä mä asun, siellä saa olla aika omissa oloissaan ja yksityisesti. Jos joku haluaa kaupungilla nimmarin tai kuvan, niin ilomielin annan, kaikki on hyvässä hengessä.

Kotikaupunkinsa plussiksi Monroe kertoo myös jokirannan ja kaupungin kauniit, vanhat talot. Mies on työnsä takia paljon tien päällä, joten kotimaisemista ja vapaista hän ei tänäkään kesänä ehdi loputtomasti nauttia. Rocktähden vapaa-ajan suunnitelmat tulevalle kesälle kuulostavat kovin arkisilta.

– Oon vaimon ja kissojen kanssa kotona. Toivottavasti ehtisi vähän käydä ottamassa aurinkoa, saunoa ja käydä uimassa järvessä jossain. En mä paljon lomia pidä. Varsinkin lentäminen on pain in the ass, kun metallinpaljastimien takia pitää ottaa kaikki korut pois.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Michael Monroe on nähnyt musiikkiteollisuuden mullistukset: "Esiintyminen on parasta voimistelua"