Näyttelijä Jukka Puotila on sairastunut vakavasti

Näyttelijä Jukka Puotila on sairastunut vakavasti. Asiasta tiedottaa Kansallisteatteri, jonka näyttelijöihin Puotila on kuulunut 1980-luvun puolivälistä.

Kansallisteatterin mukaan Puotilan hoidot on jo käynnistetty ja ennusteet paranemisesta ovat positiiviset. Hän on jäänyt sairauslomalle, joka kestää vuoden loppuun saakka.

– Olemme hyvin pahoillamme Jukka Puotilan sairastumisesta. Toivomme hänelle ennen kaikkea paljon voimia paranemiseen. Esitämmekin toiveen, että hän saisi keskittyä toipumiseen rauhassa. Jukka itse tai me emme kommentoi sairautta tätä viestiä enempää. Kaikki voimat keskitetään nyt toipumiseen, Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho sanoo tiedotteessa.

Kansallisteatteri peruu syyskauden yksitoista Jukka Puotila -show 2015 -näytöstä.

Lipun varanneisiin ja ostaneihin ollaan yhteydessä ensi viikosta lähtien. Lisäksi Puotilan roolit Luulosairaassa ja Saiturin joulussa miehitetään uudelleen.

Jukka Puotila on tullut suomalaisille tutuksi muun muassa televisio-ohjelmista Kotikatu ja Ruusun aika. Hän on näytellyt myös uusimmassa Vares-elokuvassa ja useissa Vääpeli Körmy -elokuvissa.

Puotila täyttää 60 vuotta syyskuun alkupuolella. Hänen syksylle suunniteltu 60-vuotisjuhlakiertueensa on siirretty sairastumisen takia ensi vuoden helmi–maaliskuulle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.