Nyt niitä taas saa: käytettyjä Arabian ja Iittalan astioita tarjolla Palokan Iittala Outletissa – suosittu kierrätyskonsepti sai jatkoa

Jyväskylässä Iittala Outlet Palokassa on avattu Vintage-palvelu, joka ostaa ja myy käytettyjä Iittalan ja Arabian astioita.

Iittalan ja Arabian astioita löytyy lähes jokaisen suomalaisen kotoa. Esineitä on ostettu itse, saatu lahjaksi tai peritty edellisiltä sukupolvilta. Mikäli joukossa on astioita, joilla ei ole enää käyttöä, ne voi halutessaan myydä kauppaan. Maksuksi saa käteistä tai lahjakortin Iittala-myymälöihin.

Astioiden laatu tarkistetaan ja sen jälkeen ne tulevat myyntiin edulliseen hintaan.

Myyntiin kelpaamattomat astiat toimitetaan kierrätettäväksi, keramiikasta tehdään jauhetta tiilimassan valmistamiseen ja lasimurska hyödynnetään vaahtolasissa ja lasivillassa.

 

Viime kesänä Palokan Iittala Outletissa toteutettu kestävän kulutuksen pilottikokeilu osoittautui erittäin suosituksi.

– Asiakkaat pitivät sitä helppona ja luotettavana tapana kierrättää tarpeettomaksi jääneet astiat ja täydentää kokoelmia uusilla löydöillä. Ajaton muotoilu miellyttää silmää vielä vuosikymmenienkin jälkeen, Vintagesta vastaava liiketoimintajohtaja Nora Haatainen Fiskars Groupilta kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .