ONE MORNING LEFT - The Bree-Teenz

ONE MORNING LEFT

The Bree-Teenz

Spinefarm
Crabcore, crunkcore ja screamo-crunk. Sanovatko termit yhtään mitään? Tuskinpa jos olet päivääkään yli 20-vuotias. Vaasalainen One Morning Left saa ensimmäisenä kotimaisena crunkcoren edustajana sekoilunsa suuremman yleisän tietoisuuteen Spinefarmin julkaisemana.

Kyseisessä genressä sotketaan yhteen kaikkea mahdollista örinästä, möykkäriffeistä, hip hopista, teknobiiteistä ja autotunetetuista kertosäkeistä. Vähän yli kolmekymppinen kuulija huomaa tähän tyyliin tutustuessaan tulleensa auttamatta vanhaksi, sillä genren artistit kuulostavat järjestään kamalilta. One Morning Left ei kuitenkaan ota musiikkiaan liian vakavasti, ja onnistuu siinä sivussa tekemään vuoden parhaan huumoripläjäyksen.

Scooter-teknoa, emo-huutoa, pomppumetalliriffejä, Göteborg-metallia ja Frederikiä samassa biisissä on kuulijasta riippuen joko kamalinta ikinä tai täyttä neroutta. Biisien nimet kuten This Song Has A Massive Autotune Chorus ja Reetu Inda House kertovat aika hyvin mistä touhussa on kyse.

Normiasteikolla arvosteltuna levy saisi yhden tähden, järjettömänä sekoilu-, ja hauskutuspakettina se on viiden tähden arvoinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.