Owl City - All Things Bright And Beautiful

OWL CITY

All Things Bright And Beautiful

Universal
Kunhan jossain jaetaan palkinto tämän vuoden siirappisimmalle syntikkapop-levylle, amerikkalaisen laulaja-lauluntekijä Adam Youngin Owl City -projekti on vahvoilla. Se olisi oikeastaan ylivoimainen. Enkeleistä, hunajasta, mehiläisistä ja sairaalaan tuodusta orvokkikimpusta kertovat laulut paljastavat kaiken maailmaa syleilevästä haaveilusta. Angels-biisi on häpeilemätön tunnustus kertojan naiivista ajattelumaailmasta.

Owl Cityn historian tunnetuin biisi on helposti lähestyttävä hitti Fireflies vuodelta 2009. Jos olet kuullut sen, osaat arvata, miltä myös uusi All Things Bright And Beautiful -levy kuulostaa.

Adam Young tekee poreilevasti ujeltavien syntikoiden äärellä tasaisen varmaa työtä. Jos levyn helposta ja kepeästä tunnelmasta pääsee kiinni, voi biisit kuunnella vaivatta monta kertaa putkeen. Parhaimmillaan All Things Bright And Beautiful on hetkinä, jolloin arki tarvitsee helppoa taustamusiikkia. Biisit olisivat omiaan puhelinvaihteiden odotusmusiikkina tai amerikkalaisen teinidraamasarjan tunnarina. Edellisen Ocean Eyes -levyn Sunburn taisikin olla uudelleen lämmitetyn 90210-sarjan soundtrackilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.