Peer Günt - Buck The Odds

PEER GÜNT
Buck The Odds
Sound Of Finland
Suomalaisen räimerockin klassikkobändi Peer Günt ei osoita ikääntymisen merkkejä. Yhtyeen yhdeksäs studioalbumi Buck The Odds on bändin tuoreimman version, eli laulaja-kitaristi Timo Nikin, basisti Pete Pohjanniemen ja rumpali Sakke Koivulan toinen yhteinen.

Nikin rinnalla lähes 25 vuotta tahkonnut Twist Twist Erkinharju-Tsöötz Kettula-kaksikko väistyi takavasemmalle vuonna 2005 ilmeisen riitaisissa merkeissä. Klassista kokoonpanoa ei Buck The Oddsia kuunnellessa tule kuitenkaan ikävä.

Peer Güntin uuden kokoonpanon kolmen vuoden takainen debyyttilevy No Guts, No Glory oli kelpo ryminää, mutta uutukainen pistää vielä paremmaksi.

Aikoinaan suoraan studioon rekrytoitu rytmiryhmä on sittemmin tehnyt rutkasti keikkoja yhdessä maestro Nikin kanssa, mikä kuuluu Buck The Oddsilla selvästi. Trio on tiukka kuin se kuuluisa immen yksityisomaisuus.

Eihän albumi juuri uusia uria avaa, mutta mikäs siinä, kun meno on edelleen näin väkevää. Buck The Odds on vaivattomasti bändin levyjen parhaassa kolmanneksessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.