Poju - Panokset kovenee

POJU

Panokset kovenee

AXR
Vaajakoskelainen Pasi "Poju" Heinonen tiesi etukäteen olevansa yhden hitin ihme. Viime keväänä, ennen Poika (saunoo) -biisin julkaisua hän lähetti minulle sähköpostia ja sanoi laulun olevan sitten ainoa, mitä Poju-nimellä tullaan julkaisemaan. Leijonien maailmanmestaruuden jälkeen hitistä tuli julkaisijalle pikavoitto, joten keikkoja varten piti tehdä albumillinen lisää biisejä. Nyt Poju sanoo Facebook-sivuillaan, että hän on antanut levyllä kaikkensa tälle musiikkityylille ja keskittyy jatkossa muihin projekteihin.

Panokset kovenee on trendeistä piittaamatonta dancea, jossa kuuluu mainiosti Pojun ja tuottaja Petri "Lowland" Alangon menneisyys Hausmyllyssä.

Poju on mestari tarttuvissa kertosäkeissä ja sloganeissa. Onhan hän hankkinut leipänsä lyhyiden mainosspottien tekijänä - äänenä ja säveltäjänä. Ja siinä levyn ongelma. Pojun tyyli laulajana ja kirjoittajana ei kestä aina pidempää vetoa. Levy olisi parempi, jos isompi osa biiseistä olisi jätetty alle kolmeen minuuttiin, kuten Poika (saunoo).

Parhaimmillaan Poju on dance-balladeissa ja Haluu sitä miestä -tyylisissä ralleissa, joissa hän herkistyy suomalaisen miehenkörilään töppäilyille. Niitä biisejä levyllä on koskettavan paljon.