"Pukki iskee maalin, ei se anna armoa" – kuuntele jyväskyläläislähtöisen Mikko "Rock" Siltasen säveltämä uusi kannatuslaulu jalkapallomaajoukkue Huuhkajille täältä

Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajat on saanut uuden kannustuslaulun. Uskon Huuhkajiin on jyväskyläläislähtöisen, Tampereella asuvan Mikko "Rock" Siltasen säveltämä, sanoittama ja esittämä kappale. Siltanen tunnetaan muun muassa Räjäyttäjät- ja Talmud Beach -yhtyeistä.

Miksi tällainen laulu?

– No tota. Mä olen kova jalkapalloseuraaja ja itsekin pelaaja. Ajattelin, että nyt pitää tehdä tällainen laulu, kun ollaan menossa kisoihin. Ihan jeesatakseni joukkuetta ja kannattajia, luomaan yhteishenkeä.

Ai nytkö Suomi lopultakin pääsee kisoihin? (Kyse on jalkapallon EM-kisoista, joiden karsintaottelut jatkuvat syksyllä.)

– Kyllä, siltä näyttää. Usko on vahva.

Mikä on oma suhteesi jalkapalloon?

– Tiistaina olin juuri Rantaperkiössä pelaamassa ikämiessarjaa tamperelaisen Soho Seniors -joukkueen kanssa. Jyväskylässä pelasin myös Kampuksen Dynamossa. Jalkapallo on rakas laji, jota on hieno seurata ja harrastaa.

Minkälaista palautetta olet saanut?

– Ai kentältä? Hyvää palautetta! Maajoukkueen kannatusryhmästäkin on tullut sellaista viestiä, että kappaletta tullaan todennäköisesti laulamaan katsomossa syksyn karsintapeleissä. Sehän olisi hienoa, sillä tuollaiseen käyttöönhän laulu on tietenkin suunniteltukin.

Uskon huuhkajiin -kappaleen voi kuunnella täältä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .