Radiopuhelimet - Rakastaa sinua

RADIOPUHELIMET
Rakastaa sinua
If Society
Se on kuulkaa sillä lailla, että etelän vetelät eivät ikinä kykene samaan kuin Oulun Radiopuhelimet. Suomi on täynnä bändejä, jotka yrittävät hiki hatussa olla niin perkeleen rankkoja ja raakoja. Vaikka tekevätkin vain särövallilla naamioitua iskelmää.

Ja sitten on Radiopuhelimet.

Joka soittaa uutukaisellaan, tapansa mukaisesti, suohon vaikka vasemmalla kädellä kaikenmaailman kotiteollisuudet, apulannat, uniklubit, negativet, suburbantribet ja nightwishit.

Kun Radiopuhelimet soittaa, on meno raastavaa ja armotonta. Murisevan ja räkäisen kitaravyörytyksen alla möyryää silti hikisen kiimainen funk, joka käskee pogoilemaan.

Vokalisti J.A. Mäki ei varsinaisesti laula, ennemmin voisi puhua rytmisestä puhelaulusta (ja huudosta), mutta yhtä kaikki, musiikin intensiivisyyden kanssa käsi kädessä kulkevat sanoitukset sinkoilevat suustaan äärimmäisen vakuuttavasti.

Rakastaa sinua on vuonna 1987 perustetun yhtyeen 12. albumi. Bändi ei ole uransa aikana tehnyt myönnytyksiä musiikkitrendien edessä, eikä sitä tehdä nytkään. Mutta herttinen sentään, kun tätä rytmilevyä kuuntelee nupit kaakossa, niin kylläpä tekee eetvarttia!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.