Reino & The Rhinos - Tähän tyyliin

REINO & THE RHINOS Tähän tyyliin Backstage AllianceOlen ystävieni kanssa pitänyt listaa ihmisistä, jotka ovat kadehdittavan hyviä monessa asiassa. Tähän tyyliin -debyyttilevyllään Reino Nordin nousee kirkkaasti tuolle listalle. Sen verran suvereenisti lähinnä näyttelijänä tunnettu nuorukainen ottaa paikkansa niin tulkitsijana kuin säveltäjänäkin.

Avausraita Käymään tullaan määrittelee koko levyn: soulin ja bossanovan aallokossa risteilevää mutkatonta popmusiikkia. Useat kappaleista (erityisesti Lempee) olisivat sopineet kuin nakutettu Aki Sirkesalolle, mikä ei tässä yhteydessä ole tarkoitettu kettuiluksi, päin vastoin.

Nordinin aavistuksen laiska laulanta antaa yllättäen pontta hieman kuluneillekin sanoituksille ja miellyttävä ääni taipuu tyylillä myös falsettiin. Sovitukset eivät suoranaisesti yllätä, mutta muun muassa Kompostikoplasta tutut muusikot tekevät takuuvarmaa jälkeä taustalla.

Joissakin yhteyksissä Tähän tyyliin on julistettu kesälevyksi, jonka tehtävä on tanssittaa nuorta ja vanhaa Suomen suvessa. Resepti toimii toki hiljaisina sadeiltoinakin. Hyvän tyylin on Reino löytänyt.

IIKKA TAAVITSAINEN

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.