Revengine - The Absence

REVENGINE

The Absence

Omakustanne
Seinäjokelainen heavyvaikutteinen rockryhmä Revengine julkaisee muutaman ep:n ja promo-cd:n jälkeen debyyttialbuminsa The Absencen omakustanteena. Pituutta sillä on vain 35 minuuttia, joka on juuri sopiva mitta tuotokselle, jonka tarkoituksena on kertoa kuulijoille ja levy-yhtiöiden sedille missä mennään.

The Absencesta tulee ristiriitaiset fiilikset. Bändin työstämä melodinen riffittely tarjoilee muutamia hienoja ideoita, mutta myös myötähäpeää aiheuttavia hetkiä. Tunnelmista toiseen siirtyminen on bändin parhaita puolia. Mättökohtien ja rauhallisemman melodisen hissuttelun dynamiikka toimii ja riffit ovat parhaimmillaan loistavia. Biisinkirjoitustaidossa bändillä on vielä hiomista. Vaikka riffi olisi kuinka hieno, niin se yksinään ei tee vielä biisiä. Sovitukset ovat mielikuvituksettomia ja jo ensikuuntelulla voi arvata, miten kappaleen seuraava osa menee.

Seuraavalle tuotokselleen bändin kannattaa ottaa ylimääräinen korvapari mukaan studioon tuottajanhommiin. Revenginellä on musiikissaan paljon kehityskelpoisia ideoita, mutta tällä levyllä soittajat ovat tainneet tulla kuuroiksi omalle taiteelleen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.