Robin Boom Kah

Robin Packalen taustajoukkoineen pitää hurjaa tahtia yllä. Frontside Ollien ilmestymisestä ei ole vielä kahta vuottakaan, ja nyt teinitähdeltä ilmestyy jo kolmas levy. Boom Kahin mainostettiin etukäteen olevan soundimaailmaltaan aiempia levyjä modernimpi. Mahtaako tämä viitata parin biisin dubstep-vaikutteisiin? Levyn tanssipoppi kuulostaa täysin loogiselta jatkolta aiemmille albumeille. Pakettia on ollut kasaamassa turhan monta säveltäjää, sanoittajaa ja tuottajaa, joita tuntuu yhdistävän vain pakottava tarve päästä kertosäkeeseen mahdollisimman pian. Esimerkiksi Kyösti Salokorpi ja Street Kobra onnistuvat säveltämillään biiseillä, kun taas konkari Risto Asikainen tuntuu olevan totaalisen hukassa.

Aikuisten ihmisten Robinin esiteini-ikäiselle yleisölle kirjoittamat tekstit ovat hellyttävää hömppää, mutta niissä ollaan tietysti hyvien puolella, joten kömpelyydestä kitiseminen on turhaa.

Kuunneltavana ollut spesiaalipainos on kolmentoista biisin mitassaan aivan liian pitkä. Sillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, sillä ei tämän levyn olekaan tarkoitus olla toimiva kokonaisuus, vaan kasa tarttuvia korvamatoja. Boom Kah on toimiva pop-levy sen kohderyhmään kuuluville.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.