Ruisrockin yleisölle yllätyspettymys: Yksi pääesiintyjistä perui keikkansa viime hetkellä

Yhdysvaltalainen rap-artisti Travis Scott on perunut sunnuntain esiintymisensä Ruisrockissa, festivaali kertoo tiedotteessa. Festivaalin pääesiintyjiin kuuluvan Scottin tilalla esiintyy hiphop-trio Migos.

Ruisrockin mukaan peruminen johtuu logistisista syistä. Scottin piti esiintyä sunnuntain viimeisenä esiintyjänä Niittylavalla.

– Olen äärimmäisen harmissani, että Travis Scottin esiintymisen kanssa kävi näin. Erityisesti haluan pahoitella tilannetta meidän yleisöllemme, joka on odottanut keikkaa kovasti. Peruuntuminen ei johdu millään tavalla Ruisrockista, vaan olemme ainoastaan saaneet perusteluiksi logistiset syyt. Olen kuitenkin iloinen, että tällä supernopealla aikataululla saatiin näin kova korvaaja paikalle, sanoo festivaalin promoottori Mikko Niemelä tiedotteessa.

Sunnuntain päivälipusta on mahdollista saada rahat takaisin, jos sitä ei käytä, Ruisrock kertoo. Asiasta voi olla yhteydessä Ruisrockin virallisesta lippukaupasta vastaavaan Tikettiin maanantaista alkaen. Kahden ja kolmen päivän lipuista rahoja ei palauteta.

Ruisrock kertoo Facebookissa saaneensa perumisesta vihiä perjantaina, jolloin aloitettiin varuilta korvaavan esiintyjän etsiminen.

– Lopullinen varmistus tuli tänään lauantaina iltapäivällä Travis Scottin edustajilta, Ruisrock kertoo.

Scott on aiemmin perunut Suomen-esiintymisensä myös Tampereen Blockfest-festivaaleilla vuosina 2016 ja 2018. Syynä viimevuotiselle perumiselle oli Blockfestin mukaan Scottin esiintyminen toisessa tilaisuudessa, MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.

– Kyseessä on pöyristyttävä ja täysin Blockfestista riippumaton tilanne, joka sattui myös pari vuotta sitten Reading & Leeds -festivaaleille ja on hyvin harmillinen kaikille osapuolille, kommentoi neuvotteluosapuolena toimineen Live Nationin edustaja Valter Filosof tuolloin Blockfestin Facebook-sivuilla.

Scott esiintyi Ruisrockissa vuonna 2017.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kulttuuri

Jyväskyläläisduo voittajien joukossa – Ilmari Hannikainen -kilpailun kansallisessa sarjassa palkittiin kuusi yhtyettä

Tanssiarvio: Intohimon tuli roihuaa Kansallisbaletin Carmenissa

Arvo Pärtin suurteos Passio kuullaan Jyväskylän Kesässä – esiintyjiä myös M.A. Numminen, Kaj Chydenius, Kai Hyttinen, Vuokko Hovatta, Aulikki Oksanen ja Iiro Rantala

Elokuvaohjaajan paluu äidin haudalle – Klaus Härö iloitsee, että saattoi valkokankaalle omien sanojensa mukaan suomenruotsalaisen juntin

Kirja-arvio: Räiskyvästi mieheyden myrkyllisyydestä – Juhani Branderin räiskyvä runsaudensarvi jättää sijaa myös vastaväitteille

Jorma Uotinen nähdään Kekkosena Suomen kansallismuseon teoksessa Tamminiemessä

Levyarvio: Kummitustarinoita ja suomalaista arkea – suolahtelaisen Ville-Veikko Liekkisen levy on itse tehty, mutta ei kuulosta kotikutoiselta

Ilmari Hannikainen -musiikkikilpailu jatkuu Jyväskylässä – katso ja kuuntele nuorten tähtien finaalia

Ilmari Hannikainen -kilpailussa kaikki nuoret osallistujat keskiviikon finaaliin

Sibelius-Akatemian opiskelijat Aino Yamaguchi ja Kiia Nordlund saapuivat kisaamaan Jyväskylän musiikkikilpailuun

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.