Seinäjoen tangot nähdään kristillisellä Alfa-kanavalla

Tangomarkkinat kertoo juhlistavansa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä teemalla Tango Finlandia.

Seinäjoen tangomarkkinoiden tv-lähetykset siirtyvät kristilliselle AlfaTV:lle. Aiemmin Tangomarkkinat on nähty joko Ylen tai MTV:n kanavilla.

Alfa välittää markkinat tv-kanavallaan ja verkossa. Kanava kertoo olevansa koko perheen yleiskanava, jossa on myös hengellistä ja Israelia käsittelevää sisältöä.

Tangomarkkinoiden hallituksen puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki kertoo, että televisiointikeskusteluita käytiin hyvässä hengessä useiden tv-kanavien kanssa, myös Ylen ja MTV:n.

– Halusimme että tangomarkkinoiden koko olemus, konsertit ja uusinnat näkyisivät paremmin kuin aiemmin. Näiden keskusteluiden perusteella valikoitui kumppani, jolla on sama näkemys kuin meillä.

Lähdesmäki sanoo, että Alfan kristillinen luonne ei noussut neuvotteluissa esille. AlfaTV:tä johtaa Hannu Haukka, joka toimii myös kristillisessä medialähetysjärjestössä IRR-TV:ssä.

Tangomarkkinoiden toinen mediayhteistyökumppani on iskelmämusiikkiin keskittynyt Järviradio.

Tangomarkkinat kertoo juhlistavansa Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä teemalla Tango Finlandia. Päätapahtumaa vietetään heinäkuun toisena viikonloppuna.

Tangolaulukilpailun esikarsintakiertue järjestetään maalis–huhtikuussa eri puolilla Suomea.

Kilpailun tuomaristossa ovat muun muassa muusikot Hanna-Riikka Siitonen ja Esa Nieminen. Finaalin juontaa tangokuningatar Susanna Heikki. Yleisö saa äänestää hänelle juontajaparin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.