Show Your Colors - Amoral

AMORAL
Show Your Colors
Spinefarm Records
Uhmaa suorastaan ihmisen käsityskyvyn rajoja, että sama bändi on tehnyt vuoden 2005 erinomaisen thrash metal -albumin Decrowning ja viime viikolla julkaistun hevinillityksen Show Your Colors.

Kuten jokainen musiikkia seuraava tietää, helsinkiläinen Amoral pokkasi vuoden 2008 Mitä vittua -äimistyspalkinnon palkatessaan hanskat tiskiin lyöneen laulajan Niko Kalliojärven tilalle Ari Koivusen.

Samalla pato murtui yhtyeen musiikillisen metamorfoosin tieltä. Yhdestä maamme tiukimmista thrash-ryhmistä oli sukeutunut jonkinlaista cross-over -heviä soittava orkesteri, jota komentaa Hevi-Arin androgyyni kailotus.

Show Your Colors heittää naamalle kulhollisen tähteitä, jossa on jos kaikenlaista sattumaa. Levyn akustista introa seuraa elektroninen jynkytys Release. A Shade of Greyssa siirrytään old school -heavyyn, singlelohkaisu Year of the Suckerpunch taas on jo power metalia.

Soitto toimii toki, Amoralista löytyy maamme kovimpia kepittäjiä ja melodisena heavy rock -levynä kiekko on ok. Entisille Amoral-faneille se on sen sijaan silkkaa sontaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.