Snoop Dogg - Malice N Wonderland

SNOOP DOGG
Malice N Wonderland
EMI
Rap-veteraani Snoop Dogg pukkaa kolmatta levyä kolmen vuoden sisään. Malice N Wonderland on jo miehen kymmenes albumi eikä se tarjoa mitään yllätyksiä, mikä ei ole yllätys.

Tutut gangstakliseet ja slikki, mutta monotoninen flow virkistyvät vain hetkeksi vierailijoiden myötä. Apuansa legendalle ovat olleet tarjoamassa muun muassa oman uransa kanssa pahasti rämpivä Brandy, Jazmine Sullivan ja Lil Jon.

Tuottajina ovat häärineet puolestaan tämän hetken kuumin kombo eli The-Dream ja Tricky Stewart, jotka puuhastelivat myös Rihannan uutukaisen parissa. Ehkä he ovat olleet ruuvaamassa soundia hieman r'n'been suuntaan, mutta mistään takavuosien superhiteistä kuten Pharrell Williamsin kanssa tehdystä Drop It Like It's Hotista ei ole kyse.

Onhan se hauskaa kun multimiljönääri ja perheenisä räppää muina miehinä getoista, hutsuista ja nartuista, mutta sellainen Snoop on aina ollut. Eikä miehen katu-uskottavuutta syö mikään, ei vaikka sivuduuneihin kuuluvat esiintymiset useissa tv-ohjelmissa, nuorten jalkapallojoukkueen valmennus ja osa Arthur ja Minimoit -lastenelokuvassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.