Sophie Ellis-Bexto - Make a Scene

SOPHIE ELLIS-BEXTOR

Make a Scene

EBGB
Brittiläinen tanssipoppari Sophie Ellis-Bextor tarjoaa vuoden rajuimman deja vu -sätkyn. Make a Scene -levyn alku kuulostaa täydelliseltä kopiolta artistin vanhasta hitistä. Syy selviää, kun tarkistan, että Bittersweet-biisi on ennätetty julkaista singlenä yli vuosi sitten. Tanssipopin maailmassa vuosi on pitkä aika, ja tarttuvatkin kesäbiisit hukkuvat nopeasti rantasantaan. Onneksi unohdettu Bittersweet saa nyt uuden mahdollisuuden, koska se on täydellinen dancebiisi.

Deja vu -ilmiö jatkuu läpi levyn. Vuonna 2001 suurimman hittibiisinsä Murder On a Dance Floorin julkaissut Sophie ei tunnu muuttuneen vuosikymmenessä. Kansikuvassa hänellä on samat nukkemaiset kasvot ja ääni on yhä käheää ja sensuellia hönkäilyä. Make a Scenen kuulaat elektrosoundit tarjoavat kelvollisen vaihtoehdon Britney Spearsin ja Lady Gagan umpeen tuotetulle stadionpopille.

Levy julkaistiin ennen brittimarkkinoita Venäjällä. Saman tempun teki ruotsalainen Pandora. Voisikohan Suomenkin näivettynyt dancepop-skene saada potkua idästä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.