Suburban Tribe - Now and Ever After

SUBURBAN TRIBE
Now and Ever After
Cobra Records
Harmonisen popahtavaan metalliin vahvaa suhdetta rakentaneen Suburban Triben edellisestä levystä Revolt Now! on kulunut aika tasan tarkkaan neljä vuotta.

Nyt tussarissa on kuti numero kahdeksan. Pari vuotta kasaan hierotun levyn tiimoilta on pudoteltu vihjeitä, että jos menestyksen siivet eivät ala hiljalleen kantaa, saattaa Now and Ever After hyvinkin jäädä Suburban Triben viimeiseksi albumiksi.

Eipä olisi tosin ensimmäinen kerta kun täydet laatukriteerit täyttävä bändi jää lehdelle soittelemaan. Tuoreella Subbari-rieskalla on lähdetty tavoittelemaan hittivetoisempaa meininkiä. Komeat kertosäkeet ja koukuttavat melodiat jylläävät. Soitto on melodista ja ilmavaa.

Itse en näe mitään musiikillista syytä miksi levy ei voisi menestyä. Now and Ever After on iskevämpi ja tasokkampi kuin esimerkiksi viime kuussa julkaistu Poets of the Fall -albumi, joka kilpailee radiosoiton suhteen suhteellisen samassa kategoriassa.

Now and Ever After osuu napakymppiin nimibiisinsä lisäksi muun muassa vedoilla Songs of the Whale sekä Gilded Cage. Jos näillä biiseillä ei jengiä herätellä niin ei sitten millään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.