Sunrise Avenue - Out Of Style

SUNRISE AVENUE

Out Of Style

Universal
Sunrise Avenue on toteutunut kotimainen rockunelma. Levy-yhtiöiden toiveista huolimatta bändi piti oman tyylinsä. Alkuvaikeuksien jälkeen syntyi sopimus ison levy-yhtiön kanssa ja loppu on historiaa. Kaksi ensimmäistä levyä ovat myyneet yhteensä yli puoli miljoonaa kappaletta. Bändi on kova sana erityisesti Keski-Euroopassa.

Out Of Style jatkaa entisillä vahvuuksilla. Levy on tarttuvien kertosäkeiden myötä helposti lähestyttävä. Tyylillisesti Out Of Style edustaa melodista poprockia. Looppeja ja muuta konetta on mukana, mutta bändisoitto säilyy päällimmäisenä. Ajoittain levy on melko rock.

Jukka Backlund on saanut tuotannossa rinnalleen Jukka Immosen, joka on toiminut muun muassa Jenni Vartiaisen tuottajana. Immosen kädenjälki näkyy ja myös Backlundin tuottamat raidat ovat raikkaita.

Sanoituksissa ei pyritä elämää suurempaan lyyrisyyteen. Teemat liikkuvat rakastumisen, rakkauden ja rakkauden menettämisen tunnelmissa. Menevintä ja parasta antia edustaa I Don't Dance, joka yhdistää disko-fiilistä ja bändirokkausta. Out Of Tune sisältää näppärän riffin.

Out Of Style ei ole välttämättä klassikko, mutta messevä ja toimiva levy.

JUHANA UNKURI

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.