Supersankarielokuvan jatko-osaa kuvataan syksyllä Jyväskylän seudulla

Rendel-elokuvan jatko-osan kuvaukset käynnistyvät Kainuussa syyskuun alussa. Kainuun lisäksi elokuvaa kuvataan myös Jyväskylän seudulla. Kuvaukset kestävät lokakuun loppupuolelle.

Rendel 2 -elokuva perustuu mikkeliläisen Jesse Haajan luomaan sarjakuvahahmoon, joka elää synkässä tulevaisuuden Suomessa taistellen pahamaineista VALA-rikosjärjestöä vastaan. Ensimmäinen elokuva sai ensi-iltansa Suomessa syksyllä 2017 ja se on levinnyt yli 40 maahan.

Rendeliä esittää Kris Gummerus. Englantilainen Sean Cronin on vahvistettu Smileyn rooliin. Näyttelijä on nähty sivurooleissa muun muassa elokuvissa Mission: Impossible - Rogue Nation, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat, Harry Potter ja salaisuuksien kammio sekä 007 - Kun maailma ei riitä.

Muita ulkomaisia nimiä näyttelijäkaartissa ovat australialainen Kaitlyn Boyé sekä englantilainen lapsitähti Jonah Paull. Suomalaisia kiinnityksiä ovat mm. Tero Salenius ja Minna Nevanoja. Elokuvan on käsikirjoittanut Pekka Lehtosaari. Tuottajina toimivat mm. Miika J. Norvanto, Timo Puustinen ja Michael Hall.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .