Suvi-sisko ei tiedä, pääseekö Saara Aalto joulukonsertteihinsa

Perhe ei ole vielä nähnyt Saara Aalto finaalin jälkeen.

Saara Aallon sisko Suvi Aalto ei ole vielä finaalin jälkeisenäkään päivänä päässyt juttelemaan siskonsa kanssa kasvotusten Britannian X Factorin lopputuloksesta. Saara Aalto sijoittui toiseksi, kun Matt Terry sai runsaamman äänipotin.

– En ole vielä nähnyt Saaraa, ei ole kerta kaikkiaan ehtinyt. Saarakin on ollut sen verran poikki, että hänen on pakko saada levätä, Suvi Aalto kertoo STT:lle puhelimitse Lontoosta.

Suvi-sisko ja muu perhe uskoo ja tietää kuitenkin, että Saaran fiilikset finaalin jäljiltä ovat hyvät ja tämä on onnellinen tuloksesta.

– Hän on onnellinen Mattin puolesta myös, Suvi Aalto kertoo.

Suvi Aalto on itsekin laulaja, ja hän on sijaistanut sisartaan tämän joulukiertueella X Factorin aikana. Ensi viikonloppuna olisi jälleen tiedossa yksi joulukonsertti – nähdäänkö silloin estradilla Saara vai Suvi Aalto?

– En tiedä sitä, niistä ei ole tehty vielä suurempia päätöksiä. Tässä nyt odotellaan tietoa, onko Saaran edes mahdollista päästä Suomeen niille keikoille. Minä olen siinä tilanteessa, että minulle sanotaan "tuutko, meetkö, milloin", Suvi Aalto kuvailee nopeasti muuttuvaa tilannetta.

Hän ei myöskään osaa vastata, mitä Saara-siskolle muuten tapahtuu tulevaisuudessa.

– Somesta ja lehtitiedoista varmaan saa paremman tiedon siitä, mitä hänelle nyt tapahtuu.

Suvi Aalto kertoo, että hän viipyy Lontoossa keskiviikkoon saakka. Aallon vanhemmat Markus ja Taina Aalto palaavat Suomeen tänään.

Suvi Aalto kertoo koko perheen olevan tyytyväisiä Saaraan, mutta iloitsee myös siitä, että asiat rauhoittuvat kisan ollessa ohi.

–  Nyt toivottavasti hetkeksi rauhoittuu tämä hässäkkä ja saadaan rauhassa aloittaa jouluvalmistelut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.