THE PRIESTS - Harmony

THE PRIESTS
Harmony
Sony Music
Kolmesta irlantilaispapista tuli maailmanluokan julkkiksia edellisen levynsä ansiosta. Se päätyi Guinnessin ennätysten kirjaan nopeimmin myyneenä klassisen musiikin albumina kautta aikain.

The Priestsin kakkoslevyn soidessa herää kysymys, mikä The Priestsissä on niin erikoista. Eipä oikeastaan mikään. Kolme pappia laulaa hartaina hengellisiä ja henkisiä lauluja rauhallisen jousiston säestämänä. Paketti on niin hyvin kasassa, että kuunnellessa voi ottaa kunnon joulutorkut.

Harmony on malliesimerkki ison levyfirman täsmäohjuksesta. Katolisia on maailman kristityistä valtaosa ja muistakin, maallistuneista tai toisuskoisista, nämä papit löytävät kuulijansa. Lisäksi ohjelmistoon on ovelasti ujutettu klassisten teosten lisäksi populaarit Amazing Grace ja How Great Thou Art. Saksaksi lauletaan, koska Saksassa on paljon katolisia levynostajia. Joulumarkkinoilla myytäväksi mukana on Silent Night.

Päätösraita on suuryleisölle tuttu "Liverpool-hymni" You'll Never Walk Alone. Nämä isät eivät esitä erään munkkikuoron tapaan Loosing My Religionia ja se on levylle plussaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.