The Baseballs - Strings´n Stripes

THE BASEBALLS

Strings 'n' Stripes

Warner
Saksalainen rockabilly-yhtye The Baseballs tietää, että Suomessa bändillä on vahva kannatus. Onko tämä syy siihen, että bändin uudella levyllä Strings 'n' Stripes on amerikkalaisia kosiskelevaa, surffaustyylistä Beach Boys -tunnelmaa? Onko yhtyeen tarkoitus valloittaa Yhdysvaltain markkinat tällä levyllä?

Sori, pojat, se ei onnistu, vaikka levy taattua Baseballsia onkin. Albumilta vaan ei nouse yhtään selkeää hittiä edellisen, hienon Strike!-levyn tapaan.

Yhtye itse tyrkyttää hiteiksi Hellouta ja Candy Shopia. Okei, Candy Shop on kiva renkutus lähes alkuperäiseen rockabilly-tyyliin, mutta ei se eroa edukseen. Enemmänkin usko biisien Paparazzi, California Gurls, Comign Home ja Follow Me nousevan soitetuimpien listalle.

Pisteet kuitenkin suomityttöjen ihastuksille kahdesta asiasta. Kun studiolevy lopetetaan viiteen livetaltiointiin, se kertoo paitsi uskalluksesta, myös siitä, että The Baseballs on ennen kaikkea livebändi. Toiseksi saksankielen käyttö levyn lopussa ansaitsee EU-killan kiitokset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.