The Freza - Good Night, Sleep Well

THE FREZA
Good Night, Sleep Well
Sound of Finland


The Frezan toinen albumi Good Night, Sleep Well on harvinaisen uskottavaa angstia. Negatiivisuuden määrä hieman ihmetyttää, mutta turha valittaa yhtään lisää, sillä harvoin angstiset biisit sekä tarttuvat että yllättävät näin taitavasti. Epätodellista tunnelmaa ja kontrastia särmikkäisiin melodioihin tuo Rosan heleä ääni.

Raikas yhdistelmä kiinnittää huomiota jo levyn ensimmäisessä biisissä Screaming, joka riuhtaisee punkahtavan power popin imuun ja antaa odottaa paljon seuraavilta raidoilta.

Samainen biisi on levyn toinen single. Ensimmäinen single Ruined tulee vastaan viidentenä. Molemmat biisit ovat levyn parhaimmistoa ja sopivasti joukkoon sijoitettuja. Kun vielä viimeisestä biisistä Goog Night, Sleep Well jää suloinen jälkimaku, kokonaisvaikutelma on monipuolinen.

Sävellykset ovat tyttöjen omia ja kaikki sanoitukset on tehnyt bändin rumpali Viivi. Koko porukka on syntynyt vuonna 1992, ja toisella levyllä on menty askel vuoden takaisesta kypsempään suuntaan. Hienoa jälkeä, jolle soisi jatkoa.