Tiedän kuka tappoi minut

Jokainen julkkisjuoruja seuraava tietää, että nuori näyttelijä Lindsay Lohan on pilaamassa uraansa ja elämäänsä viina- ja huumetunaroinneillaan. Parhaimmillaan Lohan on osoittanut jopa aitoa lahjakkuutta, mutta keittiön terävin veitsi hän ei taida olla. Lohan esiintyy dvd-uutuudessa Tiedän kuka tappoi minut (I Know who Killed Me). Jos niin pitkälle todella mennään, niin tiedän minäkin: sinä itse.

Lohanin pallo on hukassa

Audrey (Lohan) on menestyvä ja pidetty opiskelija, joka eräänä iltana katoaa. Lopulta poliisit löytävät Audreyn, tosin pahoin kärsineenä. Nainen on sekaisin eikä myönnä mistään Audreystä koskaan kuulleensakaan. Hän on strippari ja huora Dakota Moss.

Lohanin tilanne on todella huolestuttava. Tämän roolin ja elokuvan valinnan selittää vain totaalisen itsetuhoinen käytös. Tiedän kuka tappoi minut on uskomatonta epäuskottavaa soopaa, jonka jokainen "yllätys" on kaavan mukainen klise.

Verta pakkiin eikä mitään muuta

Luulisi, että Lohan osaisi esittää luonnostaan julkisesti nakuilevaa hutsua ja narkkaria, mutta hän ei ole koskaan ennen ollut näin huono. Elokuva on erinomaista huumeidenvastaista propagandaa. Nuoriso, teille käy kuten Lindsay Lohanille, mikäli ryhdytte vetämään kamaa. Jos ihminen kadottaa niin helpon taidon kuin kyvyn näytellä huumeiden vuoksi, mitä muuta hän onkaan menettänyt?

Elokuva on verinen, koska verta on helppo roiskia kuvaruudulle. Mitään muuta ohjaaja Chris Sivertson ja käsikirjoittaja (joku tunari) eivät sitten osaakaan tehdä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.