Tippa-T: White

Tippa-T

White

PME Records

Arvio: 2/5

Nuorena kukkona tunnettu Tippa-T on kiipinyt alle kahdessa vuodessa huvittavasta netti-ilmiöstä nuoremman polven suomiräppäreiden kärkikastiin. Ja toisin kuin monet, Turun trap-kuninkaaksi itsensä julistanut moottoriturpa on luonut uransa rehdillä ja nöyristelemättömällä sikailuasenteella.

Miehen debyyttipitkäsoitolla rymytään pääosin monille kollegoilleen rakkaista tsemppauksesta, nössöilystä ja sydänsuruista vapaalla vyöhykkeellä viskileka kädessä ja keskisormi pystyssä.

Räppärinä Tippa-T erottuu edukseen pudotellessaan riimejään paikoin konekiväärin nopeudella ja tarkkuudella. Sopivan roiskeista tunnelmaa korostavat biisien taustalla kuuluvat ähinät ja kailotukset.

Räpeissä kaikuva estottomuus ei silti ulotu levyn tuotantoon saakka. Kappaleet pursuilevat suurimmaksi osaksi jo aikaa sitten väljähtyneitä klubiräppitemppuja, jotka saavat itse artistinkin kuulostamaan lähinnä yhdentekevältä.

Sisällön köyhyydet paikkaantuvat kuitenkin melko hyvin taidon ja asenteen ansiosta, eikä kestona bilettävän äkkirikkaan nuoren pörhistelijän älyvapaa kohellus kuulosta White-levyllä aivan niin nololta kuin voisi kuvitella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.