Tuplamorsian

TUPLAMORSIAN
(AN ACCIDENTAL HUSBAND)
Näyttelijänä parhaiten tunnetun Griffin Dunnen ohjaus Tuplamorsian on tapakomedia, jossa Uma Thurman esittää newyorkilaista rakkaussuhteiden selvittämiseen erikoistunutta radiotohtoria Emma Lloydia.Hän sekoittaa neuvoillaan palomies Patrickin ( Jeffrey Dean Morgan) ja hänen morsiamensa hääsuunnitelmat. Patrick päätyy pieneen kostoneleeseen ja hakkeroi Emman henkilötietoja.

Emma on menossa naimisiin Richardin ( Colin Firth) kanssa, mutta kerronta saa uusia käänteitä ja monien yllätysten myötä Patrick ja Emma kiinnostuvat toisistaan.

Tällainen komedia vaatii vahvaa ohjausta ja taitavia näyttelijöitä. Vaikka komedia toimii pääosin ihan kohtuullisesti, sitä rasittavat monet sivujuonet ja niiden myötä esiin luodut tekohauskat tilanteet.

Kokonaisuutena Tuplamorsian edustaa lajinsa keskitasoa ja sen vauhdissa on hetkittäin viihdyttäviä elementtejä. Uma Thurman ei ole tällä kertaa paras valinta pääosaan. Morgan pärjää paremmin, mutta jälleen kerran ollaan keskellä alituisesti vaihtuvia tilanteita ennen pettymykseksi muodostuvaa loppuratkaisua.

Ohjaus: Griffin Dunne. Rooleissa: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth. Tyylilaji: Romanttinen komedia (S).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.