Undead Indeed - Live

TAROT Undead Indeed - Live King Foo

Heavy rockin klassikon Tarotin keikka ansaitsi tulla vihdoin taltioiduksi nykytekniikan hienouksilla. Undead Indeed -dvd:llä bändi esiintyy kotikentällään Kuopiossa viime vuoden lopulla.

Keikkataltiointi hyödyntää tuttuja efektejä, lähikuvia artistien ilveilyistä ja näppäristä sormista, ylväitä eleitä ja nopeita leikkauksia, näyttävää valoshow'ta ja yleisön elämöintiä. Keikalla bändi kahlaa läpi tuotantoaan 1980-luvun loppupuolen Back In The Firestä ja Follow Me Into Madnessista kohti uuden vuosituhannen biisejä, jotka saavat pääpainon keikkamateriaalissa.

Dvd:n ekstrassa Marco ja Zachary Hietala juttelevat aikuisen itseironialla ja tuttavallisella otteella bändin historiasta. Tarot teki työnsä kotimaan hevipioneerina, kunnes homma meni turvalleen. Nykypäivään saakka selviäminen on iso saavutus.

Livelevyn kanteen Tarotin muusikot on kaluttu luurangoiksi. Höpsistä! Bändihän on verevämmässä vedossa kuin aikoihin. Ennen kaikkea Undead Indeed on olennainen kappale suomihevin kulttuurihistoriaa.

RISTO LÖF

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.