VERSUS ALL - Black Vs White

VERSUS ALL

Black Vs White

Räkälevyt & Solid SoundEtelä-Suomesta ponnistava punkbändi Versus All haluaa antaa itsestänsä äärimmäisen välinpitämättömän ja rajun kuvan, jota alleviivataan saatekirjeessä rasittavuuteen saakka. Yhtye julistaa olevansa kaiken mahdollisen ulkopuolella, jopa oman skenensä. Outoa sinällään, sillä punkkarithan ovat tunnetusti vaalineet yhteishenkeä ja solidaarisuutta.

Yksilöllisyyden tavoittelu ei tämän kolmikon kohdalla rajoitu pelkkään sanahelinään: debyyttijulkaisu Black Vs White sisältää nimensä mukaisesti kaksi parinkymmenen minuutin mittaista levyä, mustan ja valkoisen. Bändin mukaan materiaalin jakaminen korostaa epätoivon ja toivon dualismia, eli tarjolla on syvällistä symboliikkaa koko rahan edestä.

Tyhjänpäiväisten teesien kehittely ja kosmeettinen kikkailu kannattaisi seuraavalla kerralla unohtaa ja antaa musiikin puhua puolestaan, sillä se tuntuu tälläkin kertaa toimivan mukavasti. Kolmikon yhteissoitto kulkee saumattomasti ja levyiltä löytyy useampia Fuck Off and Dien ja Good Timesin kaltaisia, energiaa pursuavia kolmeminuuttisia.

MIKKO SILTANEN

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.