Lukijan kuvat

Lähetä meille kuva!

Osallistuitko mukavaan tapahtumaan? Näitkö erikoisen luonnonilmiön? Ota ajankohtainen kuva ja lähetä se meille joko kännykälläsi tai sähköpostilla.

Kuvasi julkaistaan tällä sivulla ja lisäksi julkaisemme toimituksen valitsemia kuvia myös paperilehden mielipidesivulla.

Kännykällä lähetettävät kuvat tulevat perille kirjoittamalla multimediaviestiin KUVAT ja lähettämällä se numeroon 173521. Viesti maksaa 0,70 euroa.

Sähköpostilla kuvat tulevat perille osoitteella: kuvat@moblog.fi

Kirjoita viestiin myös kuvateksti, jossa kerrotaan mitä kuva esittää ja kuvaajan nimi. Kirjoittamasi viesti julkaistuu automaattisesti verkkosivuille, joten kirjoita viestiin vain edellä mainitut tiedot.

Kuvan koko max 2 megaa (jpg, png, gif). Kuvan tiedoston nimessä ei saa olla välilyöntiä. Huom! Yksi kuva / sähköposti.

Säännöt ja ehdot

  • Kuvan lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin ja oikeus luovuttaa materiaali.
  • Jos kuvia otetaan uutisluontoisesta tilanteesta julkisella paikalla, niissä esiintyvien ihmisten suostumusta ei tarvita. Muussa tapauksessa kuvissa esiintyviltä ihmisiltä tarvitaan suostumus kuvan lähettämiseen.
  • Keskisuomalaisella on lähetettyihin kuviin julkaisuoikeus muttei julkaisuvelvollisuutta. Keskisuomalainen arkistoi kuvat ja voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.
  • Lukijan kuvia voidaan julkaista verkossa ja paperilehdessä. Toimitus tarkastaa ja valitsee kaikki lehdessä julkaistavat kuvat.
  • Emme vastaanota paperikuvia.