Fresbeegolf: Tiukka taistelu Ruska Openin voitosta

Neljännen kerran järjestetty Ruska Open houkutteli yli 40 frisbeegolfin innokasta harrastajaa 29. syyskuuta Kivijärvelle. Sää oli syksyisen kirpeä, kun pelaajat bägeineen intoa uhkuen tallustivat omille väylilleen.

1. kierroksen jälkeen Pro-sarjassa kärki oli todella tasainen: Jyväskylän Rauli Savela (-11), Kivijärven Antti Kotilainen (-10), kuvassa puttaava Kyyjärven Joni Oksa (-9) ja Laihian Sami Jaskari (-8). Nämä muodostivat kärkipoolin 2. kierrokselle.

Kuuden väylän jälkeen Kotilainen johti ”kiekkotohtori” Savelaa jo kolmella pisteellä heittäen viisi birdietä putkeen. Kotilaisen peli sakkasi tämän jälkeen, kun seitsemänneltä ja yhdeksänneltä tuli bogye. Savela taas heitti neljä birdietä perätysten ja johti kierroksen puolivälissä Kotilaista yhdellä pisteellä.

Back 10 oli molemmilta niin tasaista heittämistä, että kierroksen päätyttyä oltiin tasapisteissä. Paremmuus ratkottiin sudarissa, missä Kotilainen ratkaisi kilpailun 2. väylällä. Toisesta kierroksesta on tulossa YouTube-tallenne.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.