Harjun Martit: Riistaillassa syntyi herkkuja miestenpäivänä

Harjun Marttien ( www.harjunmartit.fi ) marraskuinen ruokailta tiistaina 19.11. osui kansainväliseen miestenpäivään. Illan miehekkään ekologisena teemana oli riista.

Kuvan innokas kokkijoukko on juuri saanut valmiiksi blinejä, hirvipihvejä korvasienimuhennoksella, uunijuureksia ja jälkiruoaksi jääkarpaloilla maustettua lakka-ruisherkkua. Mainiot raaka-aineet ruokiin toi kuvassa neljäntenä vasemmalla oleva Markku Terva-Aho.

Harjun Martit kuuluvat Keski-Suomen Marttoihin. Tällä kertaa Martteja ohjasi kotitalousasiantuntija Silja Heinikangas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Meidän juttu

Sulkapalloliitto: Aapo Puhakan Youtube -kanava vuoden viestintäteko

Jyväskylän ladut: Facebook-ryhmä yhdisti ja innosti hiihtäjiä

Luontovoimaa-hanke: Virtuaalikävelylle luontoon pääsee kotisohvalta

Hyvän kierre -kisa: 14 keskisuomalaista henkilöä ja tekoa sai palkinnon

Monikulttuurikeskus Gloria: Kielikahvilaan tuli moldovalainen kevät

Kansalaistoiminnankeskus Matara: Arki-infossa itsehoitoa unen keinoin

Välitin- ja Uraverkosto -hankkeet: Kiertotalouden pioneerin opissa

KäytäväGalleria: Nuoren taiteilijan ensimmäinen oma näyttely

Järjestöpositiivisuus palkitsee! -kiertue: Ensimmäiset huippuhenkilöt palkittiin

LC Jyväskylä-Viitaniemi: Arvokkaasti 40-vuotisjuhlan merkeissä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.