Illusion: Team Efise ensimmäisissä kansainvälisissä kisoissa

Jyväskylän Vaajakosken Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin 8-10-vuotiaiden joukkue Team Efise osallistui ensimmäisiin kansainvälisiin kisoihinsa, PNV Cupiin, Helsingissä. Kisoissa oli joukkueita myös Tanskasta, Virosta ja Venäjältä. Tytöt pääsivät aistimaan kansainvälistä tunnelmaa ja esiintyivät ensimmäisenä avaten kisat.

Jännitystä ja innostusta oli ilmassa tyttöjen esiintyessä ja hienosta suorituksesta huolimatta sunnuntain finaalipaikka jäi vielä saavuttamatta.

Suorituksensa jälkeen tytöt seurasivat muiden joukkueiden suorituksia ja kannustivat oman seuran joukkueita. Omissa sarjoissaan voimistelivat Team Feline, MM-kisapaikan saavuttanut Illusion Jr sekä naisten edustusjoukkue Illusion. Omien idolien kannustaminen oli tytöille hieno kokemus ja yhdessä vietetyt hetket ja bussimatkat olivatkin mahtavia elämyksiä.

Kevään aikana tytöt ovat harjoitelleet ahkerasti, kehittyneet voimistelussa ja saaneet esiintymisvarmuutta kisojen myötä. Joukkuetta valmentavat Noora Mäkelälammi ja Anna Sillansalmi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .