Jaguaarit: U13-joukkue osallistuu ensimmäisen kerran SM-sarjaan

Jenkkifutistekniikoita ja taktiikoita hiotaan jo innolla Jyväskylän saleissa vaikka kauteen on vielä pitkä aika. Tämä johtuu siitä, että Jyväskylän Jaguaarien U13 joukkue ottaa vastaan ison haasteen ilmoittautumalla ensimmäistä kertaa seurahistoriassa yhdeksällä kenttäpelaajalla pelattavaan SM-sarjaan.

Turnaussarjoihin verrattuna ensi kesä haastaa pelaajat (ja vähän pelaajien vanhemmatkin) opettelemaan käytännössä kaikki oikean jenkkifutiksen säännöt potkupeleineen, taktiset hienoudet ja tietenkin kikkapelit.

Kahdeksantoista pelaajan rinki on kohtuullinen, jotta sarjaan uskalsi lähteä, mutta tavoiteltava joukkueen koko on lähempänä 25 pelaajan porukkaa.

Täten U13 järjestää avoimet harjoitukset -05, -06 ja -07 syntyneille tytöille ja pojille viikko Superbowlin jälkeen. Harjoitukset ovat lauantaina 10.2. klo 17.15 Vehkahallissa, sunnuntaina 11.2. klo 18.15 Palokan urheilupuiston hallissa ja tiistaina 13.2. klo 18.15 Kortepohjan koululla. Ilmoittautumiset: vesa.peltola@jaguaarit.com. Ennakkoon ilmoittautuneille järjestetään varusteet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.