Jigotai judo: Jyväskylän kilpajudo kovassa nosteessa

Jigotai järjesti viime lauantaina kahdet judokilpailut Jyväskylän monitoimitalolla. Väli-Suomen Junnu Cupissa ensiotteitaan kilpatatamilla tapaili 83 judokaa. Lisäksi Jyväskylä shiaissa otteli 165 kilpailijaa.

Molemmissa kilpailuissa Jigotai oli sekä suurin, yhteensä 44 ottelijaa, että menestynein seura. Mitaleja Jyväskylään jäi 33. Myös muilla mittareilla mitattuna kilpailut olivat menestys. Kilpailijoiden ja osallistuvien seurojen lukumäärä oli suuri. Mukana oli 37 seuraa akselilla Oulu–Helsinki. Talkooväkeä oli riittävästi. Kilpailuissa oli mukava tunnelma, ottelijoilla iloinen ja ennakkoluuloton ote ja yleisökin viihtyi.

Väli-Suomen Junnu Cup on useiden judoseurojen yhteisponnistuksena organisoitu neljän osakilpailun cup, joista Jigotai järjesti vuoden ensimmäisen. Seuraavat kilpailut pidetään Kuopiossa, ja sitten on vuorossa Tampere ja Lahti. Cupin tarkoituksena on madaltaa kilpailemisen aloituskynnystä.

Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Nyt vapaaehtoistoimijat voivat kertoa uutisistaan Keskisuomalaisen sivuilla kaikille keskisuomalaisille. Palvelu on maksuton, kannattaa olla aktiivinen! Lisää tietoa ja ohjeet jutun tekoon: http://www.ksml.fi/meidan-juttu/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.