Keski-Suomen Yrittäjänaiset: 70-vuotisuuden kunniaksi cocktailit

Keski-Suomen Yrittäjänaiset aloittivat juhlavuotensa komeasti viime viikolla torstai-iltana kaupungintalolla cocktail-tilaisuudella. Tilaisuuteen oli ilmoittautunut yhteensä 70 henkilöä eli saman verran kuin yhdistyksellä on vuosia. Kaupunginhallituksen 2. varapuheenjohtaja Meri Lumela (kuvassa vas.) oli tilaisuudessa juhlapuhujana, jonka jälkeen Keski-Suomen yrittäjänaisten puheenjohtaja Sirkku Vahvaselkä (kuvassa oik.) kertoi yhdistyksen alkutaipaleesta aina tähän päivään saakka.

Keski-Suomen yrittäjänaiset ry:n historia alkoi syyskuun 19. päivänä vuonna 1947, tuolloin kutsuttiin Yksityisyrittäjien Keski-Suomen Aluejärjestön toimesta yrittäjinä toimivia naisia naiskerhon perustavaan kokoukseen Jyväshovin Peilisaliin. Tilaisuuteen saapui 36 yrittäjänaista ja Hilja Maria Niku kertoi heille oman yhdistyksen merkitystä, tarkoitusta ja päämääriä.

Yhdistyksen toiminta koettiin tarpeelliseksi, koska siihen heti perustamisen jälkeen liittyi 119 innokasta yrittäjänaista. Nyt jäseniä on noin 200. 70-vuotista taivalta juhlistetaan koko vuoden erilaisten tapahtumien merkeissä ja vuosi huipentuu syksyllä juhlagaalaan.

Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Nyt vapaaehtoistoimijat voivat kertoa uutisistaan Keskisuomalaisen sivuilla kaikille keskisuomalaisille. Palvelu on maksuton, kannattaa olla aktiivinen! Lisää tietoa ja ohjeet jutun tekoon: http://www.ksml.fi/meidan-juttu/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.