LC Luhanka: Toukokuun juhlakokous alkoi yhteislaululla

Luhanka on ollut lähiaikoina julkaistuissa kirjoituksissa ja televisio-ohjelmissa hyvin näyttävästi esillä.

Nyt 48 vuotta vanha klubimme LC Luhanka näytti taas kerran, mitä se toiminnallaan on saanut aikaan. On pidetty ja toimittu Lions-periaatteen mukaan: ”Monta tapaa tehdä hyvää” vanhusten, nuorison ja avuntarpeessa olevien hyväksi. Toimintamme mahdollistaa vapaaehtoisten palvelutyö paikkakunnalla vastaten humanitäärisiin tarpeisiin hyvällä yhteishengellä.

Juhlakokouksemme 16.5. aloitimme ”Leijonahenki” yhteislaululla, jonka jälkeen Arne-Ritarisäätiön valtuuttamana ja todistajien, presidentti Asko Kotilainen ja AR-toimikunnan puheenjohtaja Pro Ritari Viljo Hokkanen läsnä ollessa lyötiin miekaniskuilla Lions-Ritariksi ja Arne Ritari -killan jäseneksi lion Jorma Kakko jäsennumerolla 2083.

Toinen tapahtuma seurasi välittömästi tätä tapahtumaa, kun AR-toimikunnan puheenjohtaja Pro Ritari Viljo Hokkanen kutsui Lions Ritari numero 513 Rauno Aholan eteen ja kertoi vuosia kestäneestä yhteistyöstämme ja useissa valtakunnan kokouksissa tapaamistamme ja luovutti yhdessä presidenttimme ja ARS-asiamiehen kanssa Pro Ritari -taulun, miekan ja kaulassa kannettavan Pro Ritari -merkin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .