Parkour Akatemia: Suomen nuorimmat parkouraajat?

Jyväskylän Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla käyvät ehkäpä Suomen nuorimmat parkouraajat, jotka harjoittelevat lajin saloja ja liikkumisen taitoja ikätovereineen kurssilla, jonka ikäjakauma ryömii hieman alempana kuin mihin tavallisilla parkourtunneilla on totuttu. Kyseessähän on tietenkin taaperoparkour.

Tammikuun puolessa välissä käynnistyi Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla taaperoparkourin kurssi, joka toivotti tervetulleeksi 1,5–3-vuotiaita pikkuparkouraajia vanhempineen. Tunneilla on haastettu niin taaperoiden tasapainoa kuin hyppytaitojakin leikeissä ja radoilla – ja vanhempien rohkaisemina ja avustamina taaperot ovat päihittäneet haasteet leikiten. Tutkittavaa, ihmeteltävää ja testailtavaa on löytynyt niin lapsille kuin aikuisillekin tunneilla, joilla kaiken A ja O on ollut yhdessä tekeminen, oppiminen ja iloitseminen.

Nimi lehteen – ja kuva kanssa! Nyt vapaaehtoistoimijat voivat kertoa uutisistaan Keskisuomalaisen sivuilla kaikille keskisuomalaisille. Palvelu on maksuton, kannattaa olla aktiivinen! Lisää tietoa ja ohjeet jutun tekoon: http://www.ksml.fi/meidan-juttu/

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.