REAGL Capoeira Jyväskylä: Vyöjuhla kruunasi vuoden

Jyväskyläläiscapoeiristat Eelis Nuuttila, Riikka Hakala ja Juha-Pekka Kervinen vastaanottivat neljännen vyön lokakuun lopussa REAGL Capoeira Jyväskylä -seuran vyöjuhlassa. Kaikkiaan uuden vyön sai Keltinmäen koulussa järjestetyssä tilaisuudessa vajaat 30 jyväskyläläistä ja mikkeliläistä aikuis- ja lapsi-capoeiristaa. Heidän lisäkseen paikalla vyöjuhlassa ja viikonlopun harjoituksissa oli capoeiristoja eri puolilta Suomea.

Tilaisuuden erikoisuutena kahdelle raskaana olevalle capoeiristalle myönnettiin kerralla peräti kaksi vyötä: toinen on tulevaa jälkeläistä varten. Kuvassa Riikka Hakalalla on kädessään tällainen minivyö.

Kuvassa Nuuttilan, Hakalan ja Kervisen lisäksi myös opettajat mestre Gharronne (Lappeenranta, vas.), mestre Pium (Helsinki), professor Vado (Göteborg), professor Edson (Göteborg) ja professor Leandro Silva (Jyväskylä).

Capoeira on brasilialainen kamppailulaji. Kiinnostuneet ovat koska tahansa tervetulleita tutustumaan REAGL Capoeira Jyväskylän harjoituksiin. Lisätietoja: www.reaglcapoeirajkl.fi, Facebookissa reaglcapoeiraleandrosilva.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.