Rintamaveteraanit: Palokan koululla kuultiin suosittuja iskelmiä

Rintamaveteraanien Keski-Suomen piirin ja Jyväskylän osaston järjestämä konserttisarja rintamaveteraanien kotona asumisen tukemiseksi sai jatkoa Palokan koululla 9.5. Ohjelmassa oli 1950–1960-luvun suosituimmat iskelmät.

Musiikista vastasi Ilmavoimien soittokunta, kapellimestari Juha Ketolan johdolla. Konsertin laulusolisteina olivat tangokuningatar Maria Tyyster ja tangokuningas Kyösti Mäkimattila.

Keski-Suomen kaikki sotiemme veteraanit puolisoineen, lesket ja lotat oli kutsuttu kunniavieraiksi konserttiin. Heitä olikin yllättävän paljon katsomossa. Väliajalla OP Keski-Suomi tarjosi veteraaneille sotilaskotisisarten maukkaat munkkikahvit. Yleisöä konsertissa oli tavanomaiset 800–850 henkilöä. Monivuotiseen tapaan Wanhat Hiihtoveikot ja Hiihtosiskot ry:n kokousväkeä oli runsaasti paikalla.

Konsertin kiitoskukat luovutti Kyösti Mäkimattilalle hiihdon olympia- ja MM-mitalisti Hilkka Riihivuori, Maria Tyysterille piirimme varapuheenjohtaja, veteraani Lasse Lehtinen ja kapellimestari Juha Ketolalle hiihdon ”ikoni” Siiri ”Äitee” Rantanen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .